Jij hebt de regie in handen en bouwt aan je eigen toekomst

BAM Wood Concepts ontwikkelt en produceert al 35 jaar op industriële wijze houten kozijnen en elementen voor de woningmarkt. In onze hypermoderne fabrieken in Oudkarspel en Heerhugowaard ontwikkelen en realiseren we onder geconditioneerde omstandigheden hoogwaardige elementen voor de woningbouw. Daarmee spelen we in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen.

Werken bij BAM Wood Concepts betekent dat je terecht komt in een platte organisatie met een informele werksfeer. We zijn ambitieus en vernieuwend in ons streven een grote bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt. Onze mensen zijn professionals. Zij verstaan hun vak en laten niets aan het toeval over. We investeren dan ook graag in onze nieuwe collega’s. Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Jij hebt de regie in handen en bouwt aan je eigen toekomst.

Met een werkweek van 37,5 uur, wekelijks vers fruit en 32 vakantiedagen per jaar, worden we als prettige werkgever ervaren door onze medewerkers.

Herken je jezelf in één van onderstaande vacatures en ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie via onze recruiter, Joep Hardendood, joep.hardendood@bam.com.