Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

Als Coördinator Servicedienst ga je deel uitmaken van een professionele organisatie en draag je bij aan het plannen en organiseren van de dagelijkse activiteiten. Dit omvat het coördineren van het personeel, zowel interne als externe medewerkers, het beheren van de planning, bewaken van de resultaten en de budgetten.

Lees meer >
Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

We zetten onze industriële prefabricage van houten woningen voort onder nieuwe naam BAM Wood Concepts

Houtindustrie Stam & Landman en Gevelelementen Noord-Holland zetten hun activiteiten voort onder de nieuwe naam BAM Wood Concepts. Beide bedrijven maken sinds begin 2021 deel uit van BAM en zijn al ruim 25 jaar een strategische partner van BAM Wonen. BAM Wood Concepts geeft vanuit de recent in gebruik genomen hypermoderne productiefaciliteit in Oudkarspel en vanuit de bestaande vestiging in Heerhugowaard mede invulling aan het digitale, industriële en modulaire woonconcept van BAM.

Lees meer >
We zetten onze industriële prefabricage van houten woningen voort onder nieuwe naam BAM Wood Concepts

BAM Wood Concepts behaalt Trede twee op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Na een audit door PSO Nederland heeft BAM Wood Concepts het PSO-keurmerk Trede 2 behaald. We zetten ons volgens PSO Nederland meer dan gemiddeld in voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en komen daarom in één keer binnen op Trede twee.

Lees meer >
BAM Specials bedrijven behalen Trede twee op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Realisatie van hypermoderne productiefaciliteit prefabricage woningen

BAM Wood Concepts heeft eind 2021 het startsein gegeven voor de realisatie van een hypermoderne productiefaciliteit voor de prefabricage van woningen. Daarmee speelt BAM in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen. In 2023 start de productie in het bedrijfspand van circa tienduizend vierkante meter op het bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel.

Lees meer >
Realisatie van hypermoderne productiefaciliteit prefabricage woningen

Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

Jouw missie

In onze hypermoderne fabrieken in Oudkarspel en Heerhugowaard ontwikkelen en realiseren we onder geconditioneerde omstandigheden hoogwaardige elementen voor de woningbouw. Daarmee spelen we in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen.

Werken bij BAM Wood Concepts betekent dat je terechtkomt in een platte organisatie met een informele werksfeer. We zijn ambitieus en vernieuwend in ons streven een grote bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt. Onze mensen zijn professionals. Zij verstaan hun vak en laten niets aan het toeval over. We investeren dan ook graag in onze nieuwe collega’s. Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Jij hebt de regie in handen en bouwt aan je eigen toekomst.

Wat breng je mee?

  • Je hebt ervaring met de bouwwereld. Je weet hoe het werkt op een bouwplaats en hebt kennis van de werkzaamheden die er moeten gebeuren. 
  • Je hebt inzicht in werkprocessen en hoe je deze kan verbeteren voor jou en je collega’s.
  • Je bent een teamspeler die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt mbo/hbo-werk- en -denkniveau.
  • Je bent een kei in plannen. Je vindt het een uitdaging om binnen budgetten te blijven en dit continu te evalueren.
  • Je hebt kennis van materialen, processen en technieken.
  • Kennis van Microsoft Office programma’s.
  • Je kunt goed schakelen met verschillende stakeholders.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een dynamische en informele omgeving met een goed, competitief en marktconform salaris.

Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Veel afwisseling in je werk, aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten. Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines. Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!

Het betreft een fulltimefunctie met als standplaats Oudkarspel. Vanwege de landelijke dekking van onze activiteiten is het op sommige momenten tevens een ambulante functie.

Het recruitment proces

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met onze Recruiter, Joep Hardendood, joep.hardendood@bam.com