Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

Als Coördinator Servicedienst ga je deel uitmaken van een professionele organisatie en draag je bij aan het plannen en organiseren van de dagelijkse activiteiten. Dit omvat het coördineren van het personeel, zowel interne als externe medewerkers, het beheren van de planning, bewaken van de resultaten en de budgetten.

Lees meer >
Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

We zetten onze industriële prefabricage van houten woningen voort onder nieuwe naam BAM Wood Concepts

Houtindustrie Stam & Landman en Gevelelementen Noord-Holland zetten hun activiteiten voort onder de nieuwe naam BAM Wood Concepts. Beide bedrijven maken sinds begin 2021 deel uit van BAM en zijn al ruim 25 jaar een strategische partner van BAM Wonen. BAM Wood Concepts geeft vanuit de recent in gebruik genomen hypermoderne productiefaciliteit in Oudkarspel en vanuit de bestaande vestiging in Heerhugowaard mede invulling aan het digitale, industriële en modulaire woonconcept van BAM.

Lees meer >
We zetten onze industriële prefabricage van houten woningen voort onder nieuwe naam BAM Wood Concepts

BAM Wood Concepts behaalt Trede twee op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Na een audit door PSO Nederland heeft BAM Wood Concepts het PSO-keurmerk Trede 2 behaald. We zetten ons volgens PSO Nederland meer dan gemiddeld in voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en komen daarom in één keer binnen op Trede twee.

Lees meer >
BAM Specials bedrijven behalen Trede twee op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Realisatie van hypermoderne productiefaciliteit prefabricage woningen

BAM Wood Concepts heeft eind 2021 het startsein gegeven voor de realisatie van een hypermoderne productiefaciliteit voor de prefabricage van woningen. Daarmee speelt BAM in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen. In 2023 start de productie in het bedrijfspand van circa tienduizend vierkante meter op het bedrijvenpark Breekland in Oudkarspel.

Lees meer >
Realisatie van hypermoderne productiefaciliteit prefabricage woningen

Realisatie van hypermoderne productiefaciliteit prefabricage woningen

Specialist in conceptuele bouwstromen

In de woningmarkt verschuiven activiteiten van de bouwplaats naar prefabricage onder geconditioneerde omstandigheden. Verdere integratie van de geprefabriceerde modules in haar conceptuele bouwstromen, stelt BAM in staat sneller op te schalen naar duurzame oplossingen, gebaseerd op de wensen van opdrachtgevers en bewoners.

Willem Otter, directeur BAM Specials: “De weg die we hiermee inslaan, past in onze strategie 'Building a sustainable tomorrow'. Een digitale, industriële en modulaire manier van produceren vergroot de veiligheid in de bouw, verkleint de faalkosten en verhoogt de efficiency van het gehele bouwproces; we veranderen de woningbouw in een hightech productieproces. Zo realiseren we niet alleen volumes, maar ook enorme tijdwinst; de time to market verkorten we met deze methode met driekwart. De toepassing van de brede mogelijkheden van houtbouw is in dit proces cruciaal. Met de nieuwbouw van een hypermoderne productiefaciliteit op Breekland geven we daar invulling aan. Deze stap stelt ons in staat onze deskundigheid op gebied van duurzaamheid, circulariteit, digitalisering, modulaire en industriële bouwactiviteiten te benutten.”