Verbeter onze werkprocessen als Coördinator Servicedienst

Jouw missie

In onze hypermoderne fabrieken in Oudkarspel en Heerhugowaard ontwikkelen en realiseren we onder geconditioneerde omstandigheden hoogwaardige elementen voor de woningbouw. Daarmee spelen we in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen.

Werken bij BAM Wood Concepts betekent dat je terechtkomt in een platte organisatie met een informele werksfeer. We zijn ambitieus en vernieuwend in ons streven een grote bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de woningmarkt. Onze mensen zijn professionals. Zij verstaan hun vak en laten niets aan het toeval over. We investeren dan ook graag in onze nieuwe collega’s. Jij krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Jij hebt de regie in handen en bouwt aan je eigen toekomst.

Wat breng je mee?

  • Je hebt ervaring met de bouwwereld. Je weet hoe het werkt op een bouwplaats en hebt kennis van de werkzaamheden die er moeten gebeuren. 
  • Je hebt inzicht in werkprocessen en hoe je deze kan verbeteren voor jou en je collega’s.
  • Je bent een teamspeler die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Verder beschik je over het volgende:

  • Je hebt mbo/hbo-werk- en -denkniveau.
  • Je bent een kei in plannen. Je vindt het een uitdaging om binnen budgetten te blijven en dit continu te evalueren.
  • Je hebt kennis van materialen, processen en technieken.
  • Kennis van Microsoft Office programma’s.
  • Je kunt goed schakelen met verschillende stakeholders.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een dynamische en informele omgeving met een goed, competitief en marktconform salaris.

Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Veel afwisseling in je werk, aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten. Je werkt vaak integraal met collega’s uit verschillende disciplines. Zo doe je veel nieuwe kennis en contacten op!

Het betreft een fulltimefunctie met als standplaats Oudkarspel. Vanwege de landelijke dekking van onze activiteiten is het op sommige momenten tevens een ambulante functie.

Het recruitment proces

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op met onze Recruiter, Joep Hardendood, joep.hardendood@bam.com